Jeg anbefaler: Nesheimtunet – Haugesund


På Haugalandet ligger det et fantastisk sted med en nydelig atmosfære!

Vertskapet Elisabeth og Bjørn Steinar tar imot sine gjester som om du var invitert hjem til dem og dere er ivaretatt både som brudepar og gjest!

Elisabeth og Bjørn Steinar

Her finner du Oldemors hus og en flott gammel løe fra 1781 som nylig er restaurert. Vi leier ut stedet til brylluper, selskaper og møter. Du kan også overnatte her, og vi avholder konserter flere ganger i året. Vi serverer nydelig hjemmelaget mat, med pen oppdekning i rolig og nostalgisk atmosfære.

Det viktigste med et bryllup er kjærligheten mellom to mennesker som vil leve livet sammen. Men settingen, omgivelsene og maten er også viktige for denne minnerike dagen. Vi arrangerer jevnlig brylluper her på Nesheimstunet. Da tar vi i mot gjestene og lager sammen med dere en fin ramme for bryllupsfesten. Selve vielsen kan også foregå på garden. Vi har plass til mellom tyve til hundre gjester. Vi serverer tre-retters meny, og står for oppdekking av kake- og kaffebord. Brudeparet og bryllupsplanlegger kan selv ta med lys, servietter, blomster, kaker og snacks. Antall gjester avtales endelig to uker før selve dagen (bindende).

Dere kan vies ute som inne

Bryllupet kan holdes inne som ute

Festmiddagen er hjemmelaget nydelig mat!

Nesheimstunet

Saudavegen 7194 /

5578 Nedre Vats

post@nesheimstunet.no

tlf 52 76 51 30

Hjemmeside: https://www.nesheimstunet.no/

Du finner Nesheimtunet også på Instagram, Facebook og Twitter

Legg igjen en kommentar